the followers like flowers.

Tuesday, December 6, 2011

ombak rindu!

assalammualaikum readers!


Memandangkan semua orang buat status FB pasal ombak rindu, review pasal ombak rindu. so, saya pun nak bt jugak. sorry la entry nie mmg da lapuk plus cabok. Actually cerita nie da dekat seminggu pun. 1st december 2011 aritu.

Kitorang dapat tiket ombak rindu sbb sakinah adalah salah sorang dari admin aaronnators. Diorang yg organized utk aaronators tgk ombak rindu. Big thanks! untuk kina. Thanks lg sekali kina, bagi peluang tgk aaron secara dekat. Kina offer kat iqbal 3 tiket, so dapat la saya dan emy join sekaki. It was a great day! x pena-pena rasa puas tgk wayang, tu la first time puas gile tgk wayang sbb bukan stakat tgk wayang tapi dpt jumpe dgn aaron aziz kegilaan ramai. Ups! telupe pulak, big thanks! jugak untuk iqbal, sbb bawak kitorang kesana.

Punye la kalut malam tu sbb kitorang agak terlambat, tapi sempat jugak amik gamba dgn aaron sblum masuk panggung. Sangat puas walaupun cme seketika. Al-maklum la kitorang mmg minat gile kat abg long nie.

So far cerite dye memang sangat best. ad yang kata cerite dye x best langsung, x sedih langsung. to me, cerite dye sangat best and ada la jugak part-part sedih kat situ. Aaron nie sgt romantik ok! da la, tak nak banyak cakap, kalau nak tahu tgk sendiri ok? Nie nak bagi korang jealous tgk gamba kat bawah nie. jealous ke?


serious! sgt handsome!


isteri dye comel giler!

ok la, till here then bubye!


butterflsays: blum tgk breaking dawn lagi. sedih!


5 comments:

  1. hi..salam....

    untung la awk kn jumpa hero malaya tu...hehe...

    ReplyDelete
  2. wasalam, hi...
    sgt untung ok! hehehehe

    ReplyDelete
  3. walaweyh..huhuhu..sama sama

    ReplyDelete